Virtual Reality Adviesbureau
VR advies op maat

Sjaak Verwaaijen

Ik houd me sinds 2000 bezig met Virtual Reality. In die periode was VR niet erg bekend en bestonden de systemen uit grote computers, grote beamers en grote schermen. Sinds een aantal jaren zijn de VR brillen bij iedereen bekend en heeft men een beter idee wat VR is.
Ik heb deze hele VR ontwikkeling actief meegemaakt en geprobeerd de mogelijkheden van VR meer bekend te maken bij bedrijven en organisatie door events en symposia te organiseren.
Met studenten maak ik al jaren VR applicaties voor bedrijven met de inzet van de nieuwste technieken.
Door het bezoeken van congressen (Siggraph, VRX) en door de studentenprojecten ben ik op de hoogte van alle technieken en mogelijkheden van Virtual Reality.
Sinds VR is booming merk ik dat allerlei bedrijven uit de grond schieten om toepassingen te maken voor klanten. En die zijn niet allemaal even goed en deskundig.
Voor een buitenstaander is het ingewikkeld en moeilijk te bepalen of een systeem of bedrijf geschikt is voor het beantwoorden van hun vraag.
Vanwege mijn expertise krijg ik steeds vaker vragen om advies te geven over de beste oplossing.
Dat was voor mij de reden om een VR adviesbureau te starten, waarbij ik mijn opgedane kennis en mijn jarenlange ervaring op het gebied van VR kan inzetten.  


 


 


 


http://www.virtual-revolution.nl/

http://fontysvr.nl/vrs2014

Booming Brabant juni 2015

http://fontysvr.nl

http://huis-peloponnesos.nl/